Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
quiyo emelec nada más
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Hurtado geeft een hoge lob. Guaranja kan de bal niet met de borst controleren. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Veintimilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
quiyo - emelec nada más 1:0

5e minuut.
Vanegas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Da Silva komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Hurtado passt de bal in één keer door. Rivera speelt de bal door. Guaranja kan de bal niet met de borst controleren. Chuguin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert González de bal onder controle te krijgen. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuguin begaat een overtreding. Chuguin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quiyo 54%, emelec nada más 46%.
quiyo - emelec nada más 1:0

48e minuut.
González rent richting de bal. Albarracin is nu in balbezit. González onderschept slim de pass. Gonzalez Garcia is nu in balbezit. Gonzalez Garcia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Chiquito kopt de bal weg. Garate rent richting de bal. Garate passt de bal met de wreef. Da Silva rent richting de bal. Da Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Guaranja geeft een hoge lob. Pivaque met een sublieme pass. Klungelig pakt Chiquito de bal. Da Silva rent richting de bal. Da Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bran verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito is nu in balbezit. Chiquito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: quiyo 45%, emelec nada más 55%.
quiyo - emelec nada más 1:0