Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ibarra S.C los M,I,P,A
ibarra Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rodríguez Rodriguez geeft de bal voor. Monzón met een sublieme pass. Chiquito heeft problemen om de bal te vangen. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas schiet op doel. Pérez Mina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rodríguez Rodriguez is nu in balbezit. Noboa rent richting de bal. Noboa geeft een lange en hoge pass. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ibarra S.C - los M,I,P,A 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ibarra S.C 51%, los M,I,P,A 49%.
Ibarra S.C - los M,I,P,A 0:1

61e minuut.
Galíndez passt de bal in één keer door. García López speelt de bal door. Chiquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rodríguez Rodriguez passt de bal met de wreef. Paniga is nu in balbezit. Met opzet legt Galíndez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Galíndez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Galíndez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Veliz kopt de bal weg. Noboa is nu in balbezit. Noboa geeft een lange en hoge pass. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ibarra S.C 49%, los M,I,P,A 51%.
Ibarra S.C - los M,I,P,A 0:1