Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
timothy7777 Kitchee
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Kam Tai trapt de bal weg van het doel. Siu Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ming geeft een hoge lob. Cheuk Wah rent richting de bal. Cheuk Wah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Siu Kei met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ngo Hin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Moore de bal. Moore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Kitchee 0:1

22e minuut.
Cheuk Wah is nu in balbezit. Chor Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Moore onderschept slim de pass. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah draait met de bal, schiet en ... Zongjun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
James rent richting de bal. James geeft de bal voor. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah draait met de bal, schiet en ... Zongjun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Kitchee 0:2

38e minuut.
Ngo Hin met een sublieme pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore speelt de bal door. Cheuk Wah rent richting de bal. Cheuk Wah schiet op doel. Zongjun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Yiu Fai heeft problemen om de bal te vangen. Yiu Fai geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert James de bal onder controle te krijgen. Hon Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Hing haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 46%, Kitchee 54%.
timothy7777 - Kitchee 0:2

54e minuut.
Jevic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pengfei met een snelle inworp. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yee Hung controleert de bal met de borst. Siu Ming onderschept slim de pass. Siu Ming geeft een hoge lob. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zongjun trapt de bal weg van het doel. Siu Ming kan de bal niet met de borst controleren. Siu Ming probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
timothy7777 - Kitchee 0:3

67e minuut.
Jevic geeft de bal voor. James kopt de bal weg. Klungelig pakt Hok Yin de bal. Cheuk Wah is nu in balbezit. Cheuk Wah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hang Wui rent richting de bal. Siu Kei bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang Wui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hang Wui krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Siu Ming raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Man Hong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: timothy7777 68%, Kitchee 32%.
timothy7777 - Kitchee 0:3