Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pejes Occidentales Macheteros Remojados
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Brugal passt de bal zonder na te denken. Duarte is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Brugal rent richting de bal. Brugal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bautista rent richting de bal. Bautista speelt de bal door. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Duarte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Paniagua de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Paniagua trapt de bal weg. Bautista kopt de bal weg. Losada met een sublieme pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pejes Occidentales - Macheteros Remojados 0:1

27e minuut.
Brugal onderschept slim de pass. Brugal speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Bueno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Maldonado met een sublieme pass. Bautista is nu in balbezit. Bautista geeft de bal voor. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pejes Occidentales 45%, Macheteros Remojados 55%.
Pejes Occidentales - Macheteros Remojados 0:1

65e minuut.
Brugal rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco speelt de bal door. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... Bueno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada passt de bal in één keer door. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Brugal rent richting de bal. Brugal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bonilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cepeda komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán geeft een hoge lob. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. Bueno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pejes Occidentales - Macheteros Remojados 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pejes Occidentales 56%, Macheteros Remojados 44%.
Pejes Occidentales - Macheteros Remojados 0:2