Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pimentin del Caribe yoel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp begaat een overtreding. Alvarez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alvarez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Conde kopt de bal weg. Camacho bokst de bal weg.

27e minuut.
Camacho speelt de bal door. Méndez rent richting de bal. Méndez passt de bal in één keer door. Chico rent richting de bal. Chico haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico onderschept slim de pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Chico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chico schiet op doel. Abreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pimentin del Caribe 59%, yoel 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pimentin del Caribe - yoel 0:0

58e minuut.
Alvarez passt de bal met de wreef. Pereira probeert de bal met de borst te controleren. Méndez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Méndez krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Alvarez kopt de bal weg. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina geeft de bal voor. Chico rent richting de bal. Chico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pimentin del Caribe - yoel 0:1

63e minuut.
Aguayo probeert naar een medespeler te passen. Díaz speelt de bal door. Chico probeert de bal aan de voet te houden. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pimentin del Caribe 50%, yoel 50%.
Pimentin del Caribe - yoel 0:1