Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Moribundos equipo invencible
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Santos met een sublieme pass. Acevedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aparicio. Aparicio krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti speelt de bal door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cintron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho rent richting de bal. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Camacho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beauchamp komt het veld opgelopen. Beauchamp met een sublieme pass. Santos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frías. Frías krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Moribundos 67%, equipo invencible 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros Moribundos - equipo invencible 0:0

62e minuut.
Alburquerque is nu in balbezit. Alburquerque passt de bal met de wreef. Guillén rent richting de bal. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Moreno passt de bal met de wreef. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal in één keer door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Alberti passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alberti met een snelle inworp. Otero is nu in balbezit. Otero geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Beauchamp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beauchamp krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Moribundos 58%, equipo invencible 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros Moribundos - equipo invencible 0:0