Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo invencible Pimentin del Caribe
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Alburquerque geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Díez de bal. Díez probeert naar een medespeler te passen. Mella is nu in balbezit. Mella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Alvarez geeft een lange en hoge pass. Moreno is nu in balbezit. Mella onderschept slim de pass. Mella haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Acevedo passt de bal zonder na te denken. Díaz geeft de bal voor. Guillén rent richting de bal. Mella onderschept slim de pass. Mella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo invencible - Pimentin del Caribe 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo invencible 51%, Pimentin del Caribe 49%.
equipo invencible - Pimentin del Caribe 0:1

54e minuut.
Aponte met de inworp. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acevedo. Acevedo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cintron is nu in balbezit. Acevedo is nu in balbezit. Aguayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aguayo krijgt een gele kaart. Acevedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Alberti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
equipo invencible - Pimentin del Caribe 1:1

61e minuut.
Mella verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo rent richting de bal. Alberti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alberti krijgt een gele kaart. Castillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pereira met een snel genomen vrije trap. Beauchamp heeft problemen om de bal te vangen. Mella rent richting de bal. Mella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Alvarez passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti probeert naar een medespeler te passen. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo speelt de bal door. Santos rent richting de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira speelt de bal door. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Aponte kopt de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Santos is nu in balbezit. Pereira onderschept slim de pass. Pereira passt de bal met de wreef. Mella rent richting de bal. Mella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo invencible 49%, Pimentin del Caribe 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
equipo invencible - Pimentin del Caribe 1:1