Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloriosos del Cibao JANCER
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda is nu in balbezit. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda schiet op doel. Maldonado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloriosos del Cibao - JANCER 1:0

14e minuut.
Delgado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perelló komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco probeert naar een medespeler te passen. Cepeda rent richting de bal. Cepeda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Garrido geeft een lange en hoge pass. Sanchez kopt de bal weg. Polanco is nu in balbezit. Cepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos del Cibao 65%, JANCER 35%.
Gloriosos del Cibao - JANCER 1:0

59e minuut.
Polanco onderschept slim de pass. Polanco geeft een lange en hoge pass. Carballo probeert de bal aan de voet te houden. Cepeda rent richting de bal. Cepeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brugal met een sublieme pass. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Alegría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Perelló rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baquero. Perelló moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Perelló kan niet meer verder spelen. Acevedo komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero onderschept slim de pass. Baquero passt de bal zonder na te denken. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco draait met de bal, schiet en ... Maldonado bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloriosos del Cibao 39%, JANCER 61%.
Gloriosos del Cibao - JANCER 1:0