Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
liverpool s.c MADRID-YANKLICBOCA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Abreu passt de bal in één keer door. Guzmán is nu in balbezit. Carvajal onderschept slim de pass. Mejía is nu in balbezit. Mejía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicioso geeft een hoge lob. Guzmán rent richting de bal. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía schiet op doel. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Alvarado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guzmán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abreu rent richting de bal. Abreu geeft de bal voor. Paniagua bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool s.c 35%, MADRID-YANKLICBOCA 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
liverpool s.c - MADRID-YANKLICBOCA 0:0

51e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Perelló de bal onder controle te krijgen. Carvajal rent richting de bal. Carvajal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso passt de bal met de wreef. Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Bonilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu geeft de bal voor. Guzmán kan de bal niet met de borst controleren. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool s.c - MADRID-YANKLICBOCA 1:0

79e minuut.
Delgado speelt de bal door. Carvajal rent richting de bal. Santana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santana krijgt een gele kaart. Carvajal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Carvajal kan niet meer verder spelen. Aguilar komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Peláez met de inworp. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez speelt de bal door. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Paniagua bokst de bal weg.

88e minuut.
Gutiérrez met een snelle inworp. Mejía heeft problemen om de bal te vangen. Mejía met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool s.c - MADRID-YANKLICBOCA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool s.c 28%, MADRID-YANKLICBOCA 72%.
liverpool s.c - MADRID-YANKLICBOCA 2:0