Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Tsuki Tokyo Dragons
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Tae-Uk rent richting de bal. Tae-Uk passt de bal in één keer door. Daar is Ohta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohta haalt uit met een fantastische trap. Tsuneda verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Funakoshi rent richting de bal. Funakoshi speelt de bal door. Ohta is nu in balbezit. Ohta schiet op doel. Hagimura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tsuki - Tokyo Dragons 0:1

11e minuut.
Hagimura trapt de bal weg. Kagawa kopt de bal weg. Myojin probeert naar een medespeler te passen. Kaneka is nu in balbezit. Kaneka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ohguro met een sublieme pass. Kawaguchi is nu in balbezit. Kawaguchi probeert naar een medespeler te passen. Nakazawa is nu in balbezit. Nakazawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kaneka is nu in balbezit. Kaneka passt de bal met de wreef. Nakazawa rent richting de bal. Nakazawa haalt uit met een fantastische trap. Koshi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fushigi Tsuki - Tokyo Dragons 1:1

31e minuut.
Yoshitaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Uk onderschept slim de pass. Ohta rent richting de bal. Ohta schiet op doel. Hagimura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Tsuki - Tokyo Dragons 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tsuki 53%, Tokyo Dragons 47%.
Fushigi Tsuki - Tokyo Dragons 1:2

46e minuut.
Toda is nu in balbezit. Toda geeft een hoge lob. Nishino kopt de bal weg. Nakazawa rent richting de bal. Nakazawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ohta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Narahashi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Nishino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishino probeert naar een medespeler te passen. Toda rent richting de bal. Nakazawa onderschept slim de pass. Nakazawa schiet op doel. Koshi bokst de bal weg.

65e minuut.
Yoshihara probeert naar een medespeler te passen. Kaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaneka met een sublieme pass. Nakazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakazawa haalt uit met een fantastische trap. Koshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Tsuki 42%, Tokyo Dragons 58%.
Fushigi Tsuki - Tokyo Dragons 1:2