Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tufan rai group
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Kim geeft de bal voor. Daar is Akishino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shimomura is nu in balbezit. Soma onderschept slim de pass. Soma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Shimomura rent richting de bal. Soma verovert de bal door een tackle van achteren. Soma met een sublieme pass. Akamine heeft problemen om de bal te vangen. Akamine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Abe niet meer kan verder spelen. Ikegami komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Fujigaya verovert de bal door een tackle van achteren. Fujigaya geeft de bal voor. Yamashita rent richting de bal. Akamine onderschept slim de pass. Akamine haalt uit met een fantastische trap. Ikegami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Tanakadate speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Shimomura de bal onder controle te krijgen. Fujigaya rent richting de bal. Shiiya onderschept slim de pass. Shiiya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kurosawa rent richting de bal. Met opzet legt Soma zijn tegenspeler op de grond. Kurosawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurosawa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fujigaya heeft problemen om de bal te vangen. Shiiya verovert de bal door een tackle van achteren. Shiiya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tufan - rai group 0:1

43e minuut.
Soma bereikt de bal nog maar net als eerste. Akamine rent richting de bal. Shimomura rent richting de bal. Akamine verovert de bal door een tackle van achteren. Akamine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tufan - rai group 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 42%, rai group 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tufan - rai group 1:1

57e minuut.
Shimomura geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okano met de inworp. Soma is nu in balbezit. Soma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Shimomura met een sublieme pass. Shiiya rent richting de bal. Shirasawa rent richting de bal. Shiiya is nu in balbezit. Shiiya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tsuzuki probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nunobe met de inworp. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tufan 50%, rai group 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tufan - rai group 1:1