Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Namida cdvd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio geeft een lange en hoge pass. Nishitani probeert de bal aan de voet te houden. Komatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Komatsu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ishimaru met een harde bal richting middenveld. Inworp. Basilio met een snelle inworp. Komatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Komatsu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Niwa met een sublieme pass. Tsuboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuboi probeert naar een medespeler te passen. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishitani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Namida - cdvd 1:0

16e minuut.
Kikuchi geeft de bal voor. Niwa geeft de bal voor. Takahagi kopt de bal weg. Sugiyama rent richting de bal. Sugiyama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tokushige met een harde bal richting middenveld. Niwa rent richting de bal. Niwa geeft een lange en hoge pass. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiro Namida - cdvd 1:1

27e minuut.
Tsuboi rent richting de bal. Sugiyama onderschept slim de pass. Sugiyama passt de bal met de wreef. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Yoshitaka onderschept slim de pass. Sugiyama is nu in balbezit. Takahara begaat een overtreding. Takahara krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Nishitani controleert de bal met de borst. Tsuneda is nu in balbezit. Nishitani onderschept slim de pass. Komatsu is nu in balbezit. Komatsu haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Takahara geeft een hoge lob. Nishitani probeert de bal aan de voet te houden. Niwa met een sublieme pass. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa draait met de bal, schiet en ... Tokushige probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Namida - cdvd 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Namida 58%, cdvd 42%.
Shiro Namida - cdvd 1:2

46e minuut.
Kikuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Takahara verovert de bal door een tackle van achteren. Takahara passt de bal zonder na te denken. Sugiyama rent richting de bal. Sugiyama schiet op doel. Tokushige probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Yoshitaka probeert naar een medespeler te passen. Tashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurosawa krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Takahara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minowa komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Jean speelt de bal door. Komatsu heeft problemen om de bal te vangen. Komatsu passt de bal met de wreef. Nishitani rent richting de bal. Nishitani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Basilio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komatsu rent richting de bal. Yoshitaka maakt een afschuwelijke overtreding. Yoshitaka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Namida 45%, cdvd 55%.
Shiro Namida - cdvd 1:2