Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GAYY IZ*ONE FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Tsuneda probeert naar een medespeler te passen. Kumagai is nu in balbezit. Kumagai met een sublieme pass. Ishigame geeft de bal voor. Hino kopt de bal weg. Shimokawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Nishitami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nishitami geeft de bal voor. Koroki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome is nu in balbezit. Tamahome schiet op doel. Kondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Miyamoto geeft een lange en hoge pass. Ishigame is nu in balbezit. Ishigame passt de bal in één keer door. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GAYY - IZ*ONE FC 1:0

36e minuut.
Nagai met een sublieme pass. Chiyotanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroki verovert de bal door een tackle van achteren. Tamahome rent richting de bal. Tamahome haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAYY 50%, IZ*ONE FC 50%.
GAYY - IZ*ONE FC 1:0

52e minuut.
Shimokawa met een harde bal richting middenveld. Koroki kopt de bal weg. Chiyotanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamahome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Okina verovert de bal door een tackle van achteren. Okina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chiyotanda de bal. Tamahome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamahome draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GAYY - IZ*ONE FC 1:1

78e minuut.
Okina bereikt de bal nog maar net als eerste. Okina geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ueda de bal onder controle te krijgen. Koroki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koroki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAYY 44%, IZ*ONE FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GAYY - IZ*ONE FC 1:1