Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Werewolfs Fukai Machi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Toda geeft een hoge lob. Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawanabe speelt de bal door. Tsubasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsubasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kina trapt de bal weg van het doel. Katsuya kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsubasa de bal. Tsubasa schiet op doel. Kataoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Toda onderschept slim de pass. Toda geeft de bal voor. Klungelig pakt Nakagawa de bal. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Oguro de bal onder controle te krijgen. Oguro probeert naar een medespeler te passen. Ono rent richting de bal. Ono schiet op doel. Tae-Uk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tae-Uk niet meer kan verder spelen. Chishima komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Toda bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsuya rent richting de bal. Met opzet legt Oguro zijn tegenspeler op de grond. Oguro krijgt een gele kaart. Katsuya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Katsuya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto schiet op doel. Kataoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Oguro speelt de bal door. Ono rent richting de bal. Yokoyama verovert de bal door een tackle van achteren. Kidera rent richting de bal. Kidera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tsubasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsubasa passt de bal met de wreef. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto haalt uit met een fantastische trap. Kataoka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ohta met een snelle inworp. Togawa onderschept slim de pass. Tsubasa probeert de bal aan de voet te houden. Katsuya is nu in balbezit. Katsuya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa geeft een hoge lob. Kawanabe probeert naar een medespeler te passen. Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto schiet op doel. Kataoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werewolfs 42%, Fukai Machi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Werewolfs - Fukai Machi 0:0

57e minuut.
Togawa heeft problemen om de bal te vangen. Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto schiet op doel. Daar is Toryiama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsubasa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sakemoto rent richting de bal. Tsubasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto draait met de bal, schiet en ... Kataoka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Kidera rent richting de bal. Kidera schiet op doel. Klungelig pakt Komatsu de bal. Kidera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Werewolfs 42%, Fukai Machi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Werewolfs - Fukai Machi 0:0