Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greindur Betlarar بلابلابةرىلاؤةلا
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Erlendsson verovert de bal door een tackle van achteren. Erlendsson passt de bal zonder na te denken. Birgisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiríksson onderschept slim de pass. Eiríksson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ingvason verovert de bal door een tackle van achteren. Ingvason speelt de bal door. Hilmirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmirsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sigvaldason de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greindur Betlarar 37%, بلابلابةرىلاؤةلا 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greindur Betlarar - بلابلابةرىلاؤةلا 0:0

52e minuut.
Andrésson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmirsson rent richting de bal. Sigþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Andrésson verovert de bal door een tackle van achteren. Andrésson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Þráinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilmirsson is nu in balbezit. Sigþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hilmirsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Leósson is nu in balbezit. Hilmirsson is nu in balbezit. Andrésson is nu in balbezit. Hilmirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmirsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greindur Betlarar 34%, بلابلابةرىلاؤةلا 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Greindur Betlarar - بلابلابةرىلاؤةلا 0:0