Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tindastoll GabrielzGbr
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Bjartmannsson is nu in balbezit. Finnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjartmannsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sigtryggsson met een snel genomen vrije trap. Þórsteinsson rent richting de bal. Jensson onderschept slim de pass. Jensson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sigurbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Bjartmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hólmsteinnsson. Hólmsteinnsson krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Þórsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórsteinsson geeft een hoge lob. Ellertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Finnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tindastoll 47%, GabrielzGbr 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tindastoll - GabrielzGbr 0:0

51e minuut.
Sigurðsson geeft de bal voor. Brynleifsson kopt de bal weg. Sigurðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson onderschept slim de pass. Finnsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Ísaksson trapt de bal weg van het doel. Elvarsson kopt de bal weg. Þorsteinnsson is nu in balbezit. Bjartmannsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bjartmannsson draait met de bal, schiet en ... Ísaksson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tindastoll - GabrielzGbr 0:1

63e minuut.
Bjartmannsson rent richting de bal. Bjartmannsson passt de bal in één keer door. Sigurðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson onderschept slim de pass. Finnsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Hólmsteinnsson met een sublieme pass. Elísson rent richting de bal. Elísson met een sublieme pass. Brynleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynleifsson draait met de bal, schiet en ... Hrafnsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tindastoll - GabrielzGbr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tindastoll 58%, GabrielzGbr 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tindastoll - GabrielzGbr 1:1