Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بلابلابةرىلاؤةلا Valli A-
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Þráinnsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnarsson met de inworp. Klungelig pakt Vilhjálmsson de bal. Vilhjálmsson schiet op doel. Dórason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Vilhjálmsson passt de bal in één keer door. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ármannsson rent richting de bal. Theódórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Theódórsson geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
بلابلابةرىلاؤةلا - Valli A- 0:1

27e minuut.
Sigþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigþórsson geeft een lange en hoge pass. Sigfússon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigfússon haalt uit met een fantastische trap. Börksson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
بلابلابةرىلاؤةلا - Valli A- 1:1

30e minuut.
Sigfússon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jóason komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بلابلابةرىلاؤةلا 48%, Valli A- 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
بلابلابةرىلاؤةلا - Valli A- 1:1

51e minuut.
Hreiðarsson probeert naar een medespeler te passen. Vilhjálmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhjálmsson met een sublieme pass. Þorgilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
بلابلابةرىلاؤةلا - Valli A- 1:2

61e minuut.
Leósson onderschept slim de pass. Leósson geeft de bal voor. Eiríksson is nu in balbezit. Eiríksson haalt uit met een fantastische trap. Diðriksson kopt de bal weg. Börksson bokst de bal weg. Jóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
بلابلابةرىلاؤةلا - Valli A- 2:2

64e minuut.
Leósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhjálmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhjálmsson speelt de bal door. Þorgilsson is nu in balbezit. Þorgilsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hreiðarsson is nu in balbezit. Sigþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigþórsson speelt de bal door. Eiríksson rent richting de bal. Eiríksson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sigvaldason is nu in balbezit. Leósson rent richting de bal. Leósson passt de bal in één keer door. Vilhjálmsson rent richting de bal. Vilhjálmsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sigþórsson is nu in balbezit. Sigþórsson geeft een lange en hoge pass. Diðriksson rent richting de bal. Ársælsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ársælsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بلابلابةرىلاؤةلا 61%, Valli A- 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
بلابلابةرىلاؤةلا - Valli A- 2:2