Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glaðir Ásar Íþróttafélagið Sigurvegarar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jakobsson rent richting de bal. Jakobsson geeft een lange en hoge pass. Steinsson is nu in balbezit. Valgarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgarðsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Guðbergson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldursson probeert de bal met de borst te controleren. Steinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldursson verovert de bal door een tackle van achteren. Baldursson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Valgarðsson onderschept slim de pass. Valgarðsson passt de bal in één keer door. Darrason is nu in balbezit. Darrason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sigtryggsson trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daðason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórarinnsson kan de bal niet met de borst controleren. Þórarinnsson geeft een lange en hoge pass. Sigtryggsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daðason passt de bal zonder na te denken. Darrason is nu in balbezit. Valgarðsson onderschept slim de pass. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lárusson geeft een lange en hoge pass. Aðalgeirsson rent richting de bal. Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Darrason rent richting de bal. Darrason haalt uit met een fantastische trap. Sigtryggsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Ásar 47%, Íþróttafélagið Sigurvegarar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glaðir Ásar - Íþróttafélagið Sigurvegarar 0:0

82e minuut.
Þorbergsson rent richting de bal. Daðason verovert de bal door een tackle van achteren. Daðason passt de bal met de wreef. Darrason is nu in balbezit. Darrason schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Ásar 49%, Íþróttafélagið Sigurvegarar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glaðir Ásar - Íþróttafélagið Sigurvegarar 0:0