Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hafthor FC Heppnir Þorskar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Reynirsson kopt de bal weg. Hafþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafþórsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Jósefsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hlynsson geeft een hoge lob. Daar is Björgúlfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Þorleifsson geeft de bal voor. Hafþórsson is nu in balbezit. Hafþórsson passt de bal met de wreef. Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hafthor FC - Heppnir Þorskar 1:0

26e minuut.
Inworp. Þorleifsson met de inworp. Lúðvíksson rent richting de bal. Hafþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hafþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Finnsson passt de bal met de wreef. Jóhannesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóhannesson speelt de bal door. Guðmundsson rent richting de bal. Guðmundsson draait met de bal, schiet en ... Ævarsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Reynirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóhannesson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reynirsson. Reynirsson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hafthor FC 47%, Heppnir Þorskar 53%.
hafthor FC - Heppnir Þorskar 1:0

51e minuut.
Gustavsson passt de bal met de wreef. Jósefsson is nu in balbezit. Björgúlfsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Björgúlfsson krijgt een gele kaart. Jósefsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Hafþórsson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Hafþórsson probeert de bal met de borst te controleren. Hafþórsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Herbertsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Gustavsson de bal. Gustavsson passt de bal in één keer door. Guðmundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmundsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Óttarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óttarsson draait met de bal, schiet en ... Ævarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Guðfinnsson trapt de bal weg. Arnarsson probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lúðvíksson. Arnarsson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Arnarsson kan niet meer verder spelen. Arnaldsson komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hlynsson passt de bal met de wreef. Daar is Guðmundsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigtryggsson is nu in balbezit. Guðmundsson is nu in balbezit. Guðmundsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hafthor FC - Heppnir Þorskar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hafthor FC 44%, Heppnir Þorskar 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hafthor FC - Heppnir Þorskar 1:1