Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litlir Birnir Vísir Vellir
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daníelsson kan de bal niet met de borst controleren. Daníelsson probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Valtýrsson de bal onder controle te krijgen. Rafnsson rent richting de bal. Rafnsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þorbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gunnarsson geeft een hoge lob. Daar is Kristmannsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristmannsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Birnir - Vísir Vellir 1:0

35e minuut.
Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson rent richting de bal. Valtýrsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rafnsson onderschept slim de pass. Rafnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Litlir Birnir - Vísir Vellir 1:1

41e minuut.
Daníelsson rent richting de bal. Daníelsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Þorbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafnsson is nu in balbezit. Rafnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 55%, Vísir Vellir 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Litlir Birnir - Vísir Vellir 1:1

47e minuut.
Viðarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viðarsson passt de bal met de wreef. Darrason speelt de bal door. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sigurðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurðsson geeft een lange en hoge pass. Gunnleifsson probeert naar een medespeler te passen. Rafnsson rent richting de bal. Rafnsson draait met de bal, schiet en ... Viktorsson bokst de bal weg.

64e minuut.
Valtýrsson rent richting de bal. Valtýrsson geeft de bal voor. Tinnason speelt de bal door. Kristmannsson rent richting de bal. Kristmannsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Valtýrsson geeft een hoge lob. Guðnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gunnarsson krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Valtýrsson rent richting de bal. Valtýrsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gunnleifsson de bal onder controle te krijgen. Kristmannsson is nu in balbezit. Kristmannsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 55%, Vísir Vellir 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Litlir Birnir - Vísir Vellir 1:1