Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speed Limit Glaðir Ásar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Heiðarsson is nu in balbezit. Heiðarsson met een sublieme pass. Hafliðason rent richting de bal. Baldursson verovert de bal door een tackle van achteren. Baldursson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Inworp. Olgeirsson met een snelle inworp. Gunnlaugsson rent richting de bal. Gunnlaugsson haalt uit met een fantastische trap. Daar is Þorbergsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brynleifsson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sigtryggsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - Glaðir Ásar 1:0

11e minuut.
Jakobsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Vignirsson de bal. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson haalt uit met een fantastische trap. Hálfdánsson probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speed Limit - Glaðir Ásar 1:1

14e minuut.
Brynleifsson rent richting de bal. Jakobsson is nu in balbezit. Jakobsson probeert naar een medespeler te passen. Óskarsson is nu in balbezit. Óskarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sigtryggsson trapt de bal weg. Heiðarsson met een sublieme pass. Óskarsson heeft problemen om de bal te vangen. Baldursson rent richting de bal. Baldursson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - Glaðir Ásar 1:2

42e minuut.
Heiðarsson passt de bal in één keer door. Jakobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsson speelt de bal door. Baldursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldursson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Hálfdánsson de bal. Hálfdánsson met een sublieme pass. Vignirsson heeft problemen om de bal te vangen. Óskarsson is nu in balbezit. Óskarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed Limit 55%, Glaðir Ásar 45%.
Speed Limit - Glaðir Ásar 1:2

65e minuut.
Aðalgeirsson trapt de bal weg van het doel. Matthíasson kopt de bal weg. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap. Aðalgeirsson probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

78e minuut.
Valgarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnlaugsson onderschept slim de pass. Gunnlaugsson probeert naar een medespeler te passen. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed Limit 50%, Glaðir Ásar 50%.
Speed Limit - Glaðir Ásar 1:2