Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vísir Vellir Speed Limit
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


18e minuut.
Na een snelle pass probeert Hermundsson de bal onder controle te krijgen. Gestsson rent richting de bal. Gestsson passt de bal zonder na te denken. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Speed Limit 1:0

26e minuut.
Nonnason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Axelsson is nu in balbezit. Hafliðason rent richting de bal. Axelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Axelsson schiet op doel. Þorleifsson bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nonnason met de inworp. Axelsson rent richting de bal. Axelsson draait met de bal, schiet en ... Ísaksson onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nonnason geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jónmundarson de bal. Axelsson rent richting de bal. Axelsson schiet op doel. Daar is Hafliðason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Speed Limit 2:0

32e minuut.
Hafliðason rent richting de bal. Axelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rafnsson is nu in balbezit. Axelsson is nu in balbezit. Axelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Speed Limit 3:0

39e minuut.
Olgeirsson probeert de bal aan de voet te houden. Victorsson is nu in balbezit. Victorsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Axelsson de bal. Axelsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hreinnsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gunnlaugsson komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Olgeirsson passt de bal zonder na te denken. Gunnlaugsson is nu in balbezit. Gunnlaugsson speelt de bal door. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Vellir 43%, Speed Limit 57%.
Vísir Vellir - Speed Limit 3:0

50e minuut.
Gunnlaugsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gunnlaugsson passt de bal met de wreef. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson schiet op doel. Þórarinnsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Speed Limit 3:1

56e minuut.
Olgeirsson rent richting de bal. Olgeirsson passt de bal zonder na te denken. Gunnlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hálfdánsson is nu in balbezit. Hálfdánsson geeft een hoge lob. Sigmarsson is nu in balbezit. Gunnlaugsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gunnlaugsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Þorleifsson met een harde bal richting middenveld. Gunnlaugsson heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gunnleifsson. Gunnleifsson krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Gestsson is nu in balbezit. Hermundsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gunnlaugsson rent richting de bal. Gunnlaugsson schiet op doel. Þórarinnsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Speed Limit 3:2

78e minuut.
Victorsson rent richting de bal. Olgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Olgeirsson met een sublieme pass. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Þórarinnsson met een harde bal richting middenveld. Jónmundarson kopt de bal weg. Gunnlaugsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunnlaugsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vísir Vellir - Speed Limit 3:3

80e minuut.
Gunnlaugsson speelt de bal door. Brynleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynleifsson speelt de bal door. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hafliðason is nu in balbezit. Hafliðason geeft een hoge lob. Olgeirsson met een sublieme pass. Hermundsson kan de bal niet met de borst controleren. Hermundsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sigmarsson geeft een lange en hoge pass. Gunnlaugsson kopt de bal weg. Darrason heeft problemen om de bal te vangen. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Speed Limit 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Vellir 67%, Speed Limit 33%.
Vísir Vellir - Speed Limit 3:4