Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heppnir Þorskar Íþróttafélagið Sigurvegarar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Dagsson speelt de bal door. Guðmundsson is nu in balbezit. Frostason maakt een afschuwelijke overtreding. Frostason krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Dagsson met een sublieme pass. Guðmundsson rent richting de bal. Þorsteinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmundsson verovert de bal door een tackle van achteren. Guðmundsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ingimundsson geeft een hoge lob. Darrason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patreksson is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patreksson zal de hoekschop nemen. Guðfinnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Frostason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frostason geeft een hoge lob. Eriksson heeft problemen om de bal te vangen. Hörðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hörðsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ingimundsson geeft een lange en hoge pass. Dagsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsson passt de bal met de wreef. Guðmundsson rent richting de bal. Guðmundsson haalt uit met een fantastische trap. llugason bokst de bal weg.

28e minuut.
Þorsteinnsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hörðsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagsson is nu in balbezit. Dagsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Þorskar 39%, Íþróttafélagið Sigurvegarar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heppnir Þorskar - Íþróttafélagið Sigurvegarar 0:0

57e minuut.
Hörðsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagsson geeft de bal voor. Lárusson controleert de bal met de borst. Finnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Þorskar - Íþróttafélagið Sigurvegarar 1:0

66e minuut.
Darrason passt de bal met de wreef. Patreksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson geeft een hoge lob. Daðason rent richting de bal. Daðason geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Darrason is nu in balbezit. Lúðvíksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Darrason maakt een afschuwelijke overtreding. Darrason krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Þorskar 33%, Íþróttafélagið Sigurvegarar 67%.
Heppnir Þorskar - Íþróttafélagið Sigurvegarar 1:0