Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glaðir Ásar Litlir Birnir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Óskarsson passt de bal zonder na te denken. Sigurðsson rent richting de bal. Jakobsson begaat een overtreding. Jakobsson krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Aðalgeirsson geeft de bal voor. Inworp. Tinnason met een snelle inworp. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Sigtryggsson met een harde bal richting middenveld. Jóelsson kopt de bal weg. Valgarðsson heeft problemen om de bal te vangen. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glaðir Ásar - Litlir Birnir 0:1

13e minuut.
Þorvarðsson geeft een lange en hoge pass. Guðbergson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Indridason de bal onder controle te krijgen. Baldursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldursson schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Jóelsson onderschept slim de pass. Baldursson verovert de bal door een tackle van achteren. Baldursson haalt uit met een fantastische trap. Indridason probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glaðir Ásar - Litlir Birnir 1:1

43e minuut.
Daar is Kristmannsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorvarðsson rent richting de bal. Kristmannsson onderschept slim de pass. Kristmannsson schiet op doel. Aðalgeirsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sigtryggsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Gunnarsson rent richting de bal. Gunnarsson speelt de bal door. Viðarsson met een sublieme pass. Kristmannsson is nu in balbezit. Kristmannsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Ásar 55%, Litlir Birnir 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glaðir Ásar - Litlir Birnir 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glaðir Ásar 47%, Litlir Birnir 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glaðir Ásar - Litlir Birnir 1:1