Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litlir Birnir Glaðir Ásar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Heiðarsson rent richting de bal. Heiðarsson passt de bal met de wreef. Kristmannsson rent richting de bal. Kristmannsson schiet op doel. Sigtryggsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Birnir - Glaðir Ásar 1:0

13e minuut.
Heiðarsson passt de bal zonder na te denken. Ingibergsson is nu in balbezit. Ingibergsson geeft een hoge lob. Valgarðsson rent richting de bal. Valgarðsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Valgarðsson geeft een lange en hoge pass. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson passt de bal met de wreef. Baldursson heeft problemen om de bal te vangen. Baldursson draait met de bal, schiet en ... Paal! Indridason is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Jóelsson de bal onder controle te krijgen. Viðarsson rent richting de bal. Viðarsson passt de bal in één keer door. Kristmannsson rent richting de bal. Kristmannsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Birnir - Glaðir Ásar 2:0

24e minuut.
Sigtryggsson met een sublieme pass. Baldursson kopt de bal weg. Þorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson draait met de bal, schiet en ... Viktorsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Birnir - Glaðir Ásar 2:1

28e minuut.
Brjánnsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakobsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldursson is nu in balbezit. Baldursson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Litlir Birnir - Glaðir Ásar 2:2

37e minuut.
Valgarðsson rent richting de bal. Jóelsson onderschept slim de pass. Jóelsson met een sublieme pass. Kristmannsson rent richting de bal. Kristmannsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 51%, Glaðir Ásar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Litlir Birnir - Glaðir Ásar 2:2

49e minuut.
Jakobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsson geeft de bal voor. Jóelsson kopt de bal weg. Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson schiet op doel. Sigtryggsson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tinnason geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Valgarðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldursson rent richting de bal. Baldursson passt de bal in één keer door. Óskarsson is nu in balbezit. Óskarsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Benediktsson heeft problemen om de bal te vangen. Benediktsson geeft een hoge lob. Óskarsson is nu in balbezit. Óskarsson schiet op doel. Viktorsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Birnir - Glaðir Ásar 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 57%, Glaðir Ásar 43%.
Litlir Birnir - Glaðir Ásar 2:3