Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vísir Vellir Húnarnir
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Darrason met een sublieme pass. Nonnason is nu in balbezit. Nonnason passt de bal met de wreef. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daníelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daníelsson passt de bal zonder na te denken. Styrmirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson is nu in balbezit. Axelsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Húnarnir 1:0

7e minuut.
Nonnason speelt de bal door. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrason onderschept slim de pass. Axelsson rent richting de bal. Axelsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Húnarnir 2:0

9e minuut.
Adólfsson rent richting de bal. Nonnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonnason probeert naar een medespeler te passen. Rafnsson rent richting de bal. Rafnsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Andrason rent richting de bal. Pálmarsson is nu in balbezit. Pálmarsson met een sublieme pass. Ásvaldson is nu in balbezit. Ásvaldson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Victorsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Ævarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ævarsson probeert naar een medespeler te passen. Ásvaldson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásvaldson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Húnarnir 2:1

23e minuut.
Styrmirsson is nu in balbezit. Axelsson onderschept slim de pass. Axelsson met een sublieme pass. Pálmarsson rent richting de bal. Pálmarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Andrason met een sublieme pass. Ásvaldson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gestsson begaat een overtreding. Gestsson krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Victorsson met een snelle inworp. Gestsson speelt de bal door. Nonnason probeert naar een medespeler te passen. Axelsson is nu in balbezit. Axelsson haalt uit met een fantastische trap. Kárason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Gestsson probeert naar een medespeler te passen. Adólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adólfsson passt de bal in één keer door. Rafnsson is nu in balbezit. Rafnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vísir Vellir - Húnarnir 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Vellir 36%, Húnarnir 64%.
Vísir Vellir - Húnarnir 3:1

54e minuut.
Ævarsson neemt de hoekschop. Styrmirsson is nu in balbezit. Styrmirsson passt de bal in één keer door. Pálmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ásvaldson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vísir Vellir 49%, Húnarnir 51%.
Vísir Vellir - Húnarnir 3:1