Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Húnarnir Vísir Vellir
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ármannsson heeft problemen om de bal te vangen. Ármannsson speelt de bal door. Ævarsson probeert naar een medespeler te passen. Ásvaldson rent richting de bal. Ásvaldson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gestsson passt de bal met de wreef. Rafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæmundsson is nu in balbezit. Rafnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rafnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gestsson is nu in balbezit. Gestsson passt de bal zonder na te denken. Axelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson haalt uit met een fantastische trap. Kárason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Húnarnir - Vísir Vellir 0:1

16e minuut.
Inworp. Andrason met de inworp. Ármannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson onderschept slim de pass. Axelsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Húnarnir - Vísir Vellir 0:2

28e minuut.
Gunnleifsson kopt de bal weg. Ásgrímsson kan de bal niet met de borst controleren. Rafnsson onderschept slim de pass. Rafnsson draait met de bal, schiet en ... Kárason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Húnarnir - Vísir Vellir 0:3

32e minuut.
Nonnason rent richting de bal. Nonnason speelt de bal door. Rafnsson rent richting de bal. Axelsson is nu in balbezit. Axelsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kárason met een harde bal richting middenveld. Gestsson kopt de bal weg. Sæmundsson rent richting de bal. Axelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Axelsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ásgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásgrímsson passt de bal zonder na te denken. Rafnsson rent richting de bal. Rafnsson draait met de bal, schiet en ... Kárason maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

43e minuut.
Andrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrason geeft een lange en hoge pass. Nonnason kopt de bal weg. Rafnsson is nu in balbezit. Rafnsson draait met de bal, schiet en ... Kárason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húnarnir 70%, Vísir Vellir 30%.
Húnarnir - Vísir Vellir 0:3

64e minuut.
Gestsson geeft de bal voor. Nonnason probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sæmundsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafnsson rent richting de bal. Rafnsson draait met de bal, schiet en ... Kárason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ásgrímsson kopt de bal weg. Adólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adólfsson geeft een hoge lob. Sigmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Nonnason geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Húnarnir 54%, Vísir Vellir 46%.
Húnarnir - Vísir Vellir 0:3