Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speed Limit hafthor FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Jónmundarson rent richting de bal. Hafþórsson rent richting de bal. Hafþórsson speelt de bal door. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - hafthor FC 0:1

11e minuut.
Gustavsson met een sublieme pass. Hafþórsson rent richting de bal. Hafþórsson passt de bal in één keer door. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - hafthor FC 0:2

24e minuut.
Herbertsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Sigtryggsson de bal. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap. Ævarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - hafthor FC 1:2

29e minuut.
Hafliðason is nu in balbezit. Hafþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hafþórsson passt de bal zonder na te denken. Jósefsson is nu in balbezit. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap. Þorleifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Narfason rent richting de bal. Jónmundarson rent richting de bal. Narfason verovert de bal door een tackle van achteren. Hafþórsson is nu in balbezit. Hafþórsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gustavsson speelt de bal door. Hafþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafþórsson passt de bal in één keer door. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - hafthor FC 1:3

45e minuut.
Arnarsson is nu in balbezit. Olgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgeirsson passt de bal met de wreef. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed Limit 56%, hafthor FC 44%.
Speed Limit - hafthor FC 1:3

51e minuut.
Olgeirsson onderschept slim de pass. Olgeirsson passt de bal met de wreef. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson schiet op doel. Ævarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - hafthor FC 2:3

52e minuut.
Reynirsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jósefsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jósefsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hálfdánsson rent richting de bal. Hálfdánsson geeft een hoge lob. Sigtryggsson rent richting de bal. Hermundsson onderschept slim de pass. Hermundsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hlynsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brynleifsson speelt de bal door. Hreinnsson is nu in balbezit. Hreinnsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speed Limit - hafthor FC 3:3

63e minuut.
Hafþórsson speelt de bal door. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson passt de bal zonder na te denken. Reynirsson is nu in balbezit. Reynirsson geeft de bal voor. Paal!

68e minuut.
Hafliðason onderschept slim de pass. Hálfdánsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hálfdánsson passt de bal zonder na te denken. Hermundsson rent richting de bal. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hlynsson speelt de bal door. Reynirsson is nu in balbezit. Reynirsson passt de bal in één keer door. Hafþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafþórsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speed Limit - hafthor FC 3:4

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Elfarsson de bal onder controle te krijgen. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson probeert naar een medespeler te passen. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson schiet op doel. Ævarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speed Limit 55%, hafthor FC 45%.
Speed Limit - hafthor FC 3:4