Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heppnir Þorskar Glaðir Ásar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Valgarðsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garðarsson met de inworp. Baldursson is nu in balbezit. Baldursson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Finnsson met een sublieme pass. Baldursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldursson passt de bal zonder na te denken. Óskarsson rent richting de bal. Óskarsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Jóhannesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóhannesson geeft een hoge lob. Finnsson speelt de bal door. Guðmundsson rent richting de bal. Guðmundsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Þorskar - Glaðir Ásar 1:0

28e minuut.
Valgarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óttarsson onderschept slim de pass. Óttarsson speelt de bal door. Klungelig pakt Finnsson de bal. Finnsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Þorskar 39%, Glaðir Ásar 61%.
Heppnir Þorskar - Glaðir Ásar 1:0

56e minuut.
Valgarðsson is nu in balbezit. Óttarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Guðmundsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óttarsson is nu in balbezit. Óttarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sigtryggsson met een harde bal richting middenveld. Lúðvíksson kopt de bal weg. Guðmundsson is nu in balbezit. Óttarsson is nu in balbezit. Óttarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Finnsson geeft een lange en hoge pass. Jóhannesson met een sublieme pass. Daar is Guðmundsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóhannesson rent richting de bal. Jóhannesson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Þorskar 33%, Glaðir Ásar 67%.
Heppnir Þorskar - Glaðir Ásar 1:0