Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hafthor FC Íþróttafélagið Sigurvegarar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Darrason de bal onder controle te krijgen. Ævarsson met een sublieme pass. Eysteinnsson rent richting de bal. Hafþórsson onderschept slim de pass. Hafþórsson schiet op doel. llugason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hafthor FC - Íþróttafélagið Sigurvegarar 1:0

20e minuut.
Steinsson is nu in balbezit. Hafþórsson is nu in balbezit. Hafþórsson probeert naar een medespeler te passen. Jósefsson heeft problemen om de bal te vangen. Jósefsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hafthor FC - Íþróttafélagið Sigurvegarar 2:0

27e minuut.
Elfarsson geeft een hoge lob. Reynirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynirsson passt de bal met de wreef. Daar is Jósefsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jósefsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Reynirsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Steinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinsson probeert naar een medespeler te passen. Darrason rent richting de bal. Darrason schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Eysteinnsson passt de bal met de wreef. Frostason is nu in balbezit. Frostason passt de bal zonder na te denken. Darrason is nu in balbezit. Darrason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hafthor FC - Íþróttafélagið Sigurvegarar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hafthor FC 43%, Íþróttafélagið Sigurvegarar 57%.
hafthor FC - Íþróttafélagið Sigurvegarar 2:1

51e minuut.
Arnarsson geeft de bal voor. Hafþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafþórsson passt de bal zonder na te denken. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Daar is Hlynsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daðason is nu in balbezit. Daðason probeert naar een medespeler te passen. Frostason rent richting de bal. Frostason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Frostason is nu in balbezit. Frostason geeft een hoge lob. Arnarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patreksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson geeft een lange en hoge pass. Ævarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Eriksson heeft problemen om de bal te vangen. Eriksson geeft een lange en hoge pass. Narfason speelt de bal door. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hafthor FC - Íþróttafélagið Sigurvegarar 3:1

79e minuut.
Herbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eysteinnsson rent richting de bal. Eysteinnsson met een sublieme pass. Darrason is nu in balbezit. Darrason schiet op doel. Ævarsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daðason zal de hoekschop nemen. Valdimarsson is nu in balbezit. Darrason onderschept slim de pass. Darrason draait met de bal, schiet en ... Ævarsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
hafthor FC - Íþróttafélagið Sigurvegarar 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hafthor FC 49%, Íþróttafélagið Sigurvegarar 51%.
hafthor FC - Íþróttafélagið Sigurvegarar 3:2