Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Litlir Birnir Húnarnir
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


24e minuut.
Sigmarsson is nu in balbezit. Sigmarsson speelt de bal door. Klungelig pakt Jóelsson de bal. Pálmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmarsson schiet op doel. Viktorsson bokst de bal weg.

25e minuut.
Indridason geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigmarsson met de inworp. Pálmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálmarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jóelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jóelsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Kristmannsson de bal. Kristmannsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Birnir - Húnarnir 1:0

38e minuut.
Valtýrsson speelt de bal door. Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson rent richting de bal. Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sæmundsson de bal. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 40%, Húnarnir 60%.
Litlir Birnir - Húnarnir 1:0

70e minuut.
Andrason passt de bal in één keer door. Gunnarsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ármannsson. Gunnarsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gunnarsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kárason bokst de bal weg. Kristmannsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristmannsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Litlir Birnir - Húnarnir 2:0

74e minuut.
Sigurðsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tinnason probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Styrmirsson. Styrmirsson krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ármannsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Styrmirsson de bal. Viðarsson rent richting de bal. Kristmannsson is nu in balbezit. Kristmannsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jóelsson onderschept slim de pass. Jóelsson met een sublieme pass. Kristmannsson rent richting de bal. Viðarsson rent richting de bal. Viðarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Litlir Birnir 36%, Húnarnir 64%.
Litlir Birnir - Húnarnir 2:0