Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heppnir Þorskar Speed Limit
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Ingimundsson geeft de bal voor. Olgeirsson kopt de bal weg. Lúðvíksson speelt de bal door. Dagsson rent richting de bal. Dagsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Vignirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hörðsson rent richting de bal. Hörðsson probeert naar een medespeler te passen. Dagsson is nu in balbezit. Dagsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lúðvíksson met een sublieme pass. Daar is Jóhannesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóhannesson probeert naar een medespeler te passen. Dagsson is nu in balbezit. Dagsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ingimundsson geeft de bal voor. Valgarðsson heeft problemen om de bal te vangen. Olgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgeirsson draait met de bal, schiet en ... Guðfinnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heppnir Þorskar - Speed Limit 0:1

38e minuut.
Olgeirsson met de inworp. Jóhannesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóhannesson passt de bal in één keer door. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Óttarsson rent richting de bal. Hafliðason onderschept slim de pass. Óttarsson onderschept slim de pass. Óttarsson schiet op doel. Þorleifsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Þorleifsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Þorskar 42%, Speed Limit 58%.
Heppnir Þorskar - Speed Limit 0:1

61e minuut.
Hafliðason rent richting de bal. Óttarsson probeert naar een medespeler te passen. Matthíasson rent richting de bal. Finnsson onderschept slim de pass. Finnsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ingimundsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brynleifsson met de inworp. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Olgeirsson kopt de bal weg. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson is nu in balbezit. Hreinnsson is nu in balbezit. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hermundsson rent richting de bal. Hreinnsson is nu in balbezit. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ... Guðfinnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Finnsson met een sublieme pass. Jóhannesson is nu in balbezit. Jóhannesson probeert naar een medespeler te passen. Finnsson rent richting de bal. Finnsson geeft de bal voor. Þorleifsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Brynleifsson is nu in balbezit. Brynleifsson geeft een lange en hoge pass. Jóhannesson is nu in balbezit. Jóhannesson speelt de bal door. Olgeirsson geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Finnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnsson geeft een hoge lob. Hálfdánsson heeft problemen om de bal te vangen. Dagsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsson draait met de bal, schiet en ... Þorleifsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heppnir Þorskar 41%, Speed Limit 59%.
Heppnir Þorskar - Speed Limit 0:1