Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hafthor FC Glaðir Ásar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Aðalgeirsson controleert de bal met de borst. Aðalgeirsson geeft de bal voor. Heiðarsson speelt de bal door. Jakobsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobsson speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Elfarsson is nu in balbezit. Elfarsson probeert naar een medespeler te passen. Hafþórsson probeert naar een medespeler te passen. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jakobsson met een sublieme pass. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldursson is nu in balbezit. Óskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Óskarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hafthor FC - Glaðir Ásar 0:1

19e minuut.
Þorbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þorbergsson met een sublieme pass. Elfarsson probeert naar een medespeler te passen. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Benediktsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benediktsson met een sublieme pass. Hafþórsson met een sublieme pass. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson schiet op doel. Sigtryggsson bokst de bal weg.

43e minuut.
Hafþórsson passt de bal in één keer door. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorvarðsson is nu in balbezit. Jósefsson onderschept slim de pass. Jósefsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hafthor FC 57%, Glaðir Ásar 43%.
hafthor FC - Glaðir Ásar 0:1

64e minuut.
Jakobsson kopt de bal weg. Daar is Herbertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óskarsson rent richting de bal. Baldursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldursson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Reynirsson is nu in balbezit. Reynirsson geeft een lange en hoge pass. Heiðarsson heeft problemen om de bal te vangen. Jósefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jósefsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hafthor FC - Glaðir Ásar 1:1

81e minuut.
Narfason geeft de bal voor. Aðalgeirsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Valgarðsson de bal. Jósefsson rent richting de bal. Jósefsson schiet op doel. Sigtryggsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hafthor FC 43%, Glaðir Ásar 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hafthor FC - Glaðir Ásar 1:1