Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illir Flóar Illir Firðir
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


17e minuut.
Halldórsson met de inworp. Rögnvaldsson rent richting de bal. Rögnvaldsson geeft een lange en hoge pass. Gissurarson is nu in balbezit. Gissurarson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - Illir Firðir 1:0

18e minuut.
Bragason rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingvason. Bragason raakt geblesseerd tijdens het duel. Sebastiansson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hallgrímsson controleert de bal met de borst. Hallgrímsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sæþórsson geeft een hoge lob. Októsson kopt de bal weg. Andrason heeft problemen om de bal te vangen. Bragason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragason geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrason geeft de bal voor. Ingvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingvason draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sumarliðason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skúlason is nu in balbezit. Einarsson onderschept slim de pass. Einarsson haalt uit met een fantastische trap. Hallsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Illir Flóar - Illir Firðir 1:1

42e minuut.
Hallgrímsson geeft een hoge lob. Daar is Sebastiansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragason geeft een hoge lob. Hallsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - Illir Firðir 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Flóar 63%, Illir Firðir 37%.
Illir Flóar - Illir Firðir 1:2

50e minuut.
Oddason verovert de bal door een tackle van achteren. Oddason geeft de bal voor. Bragason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - Illir Firðir 1:3

64e minuut.
Oddason geeft de bal voor. Sumarliðason kopt de bal weg. Ingvason rent richting de bal. Ingvason draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Bragason is nu in balbezit. Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragason verovert de bal door een tackle van achteren. Bragason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - Illir Firðir 1:4

75e minuut.
Sæþórsson geeft een lange en hoge pass. Sebastiansson kopt de bal weg. Klungelig pakt Hallgrímsson de bal. Hallgrímsson draait met de bal, schiet en ... Hallsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Illir Flóar - Illir Firðir 1:5

78e minuut.
Grímsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Halldórsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rögnvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rögnvaldsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sæþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Sigþórsson is nu in balbezit. Sigþórsson passt de bal met de wreef. Bragason is nu in balbezit. Bragason draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illir Flóar 67%, Illir Firðir 33%.
Illir Flóar - Illir Firðir 1:5