Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verðir Selir Glöggir Háhyrningar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Ómarsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valbjörnsson de bal onder controle te krijgen. Guðmarsson rent richting de bal. Guðmarsson haalt uit met een fantastische trap. Hólmarsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verðir Selir - Glöggir Háhyrningar 0:1

11e minuut.
Adamsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hákonsson is nu in balbezit. Adamsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hákonsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hákonsson kan niet meer verder spelen. Geirsson komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Ómarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson onderschept slim de pass. Adamsson is nu in balbezit. Adamsson schiet op doel. Hlynsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verðir Selir - Glöggir Háhyrningar 1:1

20e minuut.
Daar is Ómarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hákonsson rent richting de bal. Hákonsson passt de bal in één keer door. Adamsson rent richting de bal. Adamsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Adamsson rent richting de bal. Kristófersson is nu in balbezit. Adamsson verovert de bal door een tackle van achteren. Adamsson haalt uit met een fantastische trap. Hlynsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Elvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Elvarsson geeft de bal voor. Styrmirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Styrmirsson schiet op doel. Hólmarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verðir Selir - Glöggir Háhyrningar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verðir Selir 56%, Glöggir Háhyrningar 44%.
Verðir Selir - Glöggir Háhyrningar 1:2

55e minuut.
Teitursson speelt de bal door. Elvarsson rent richting de bal. Elvarsson probeert naar een medespeler te passen. Guðmarsson rent richting de bal. Guðmarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hákonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hákonsson geeft een hoge lob. Daar is Björnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ómarsson onderschept slim de pass. Víðirsson is nu in balbezit. Víðirsson geeft een hoge lob. Elvarsson rent richting de bal. Elvarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Styrmirsson passt de bal zonder na te denken. Kristbergsson speelt de bal door. Hákonsson is nu in balbezit. Adamsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verðir Selir 49%, Glöggir Háhyrningar 51%.
Verðir Selir - Glöggir Háhyrningar 1:2