Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kirikhanspor Antİstanbul_sk
343 Tactiek tec2021
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten good
adequate Passen weak
very good Verdedigen average


4e minuut.
Kioris is nu in balbezit. Azərsoy onderschept slim de pass. Azərsoy passt de bal met de wreef. Militaru is nu in balbezit. Militaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vasily rent richting de bal. Vasily haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Antİstanbul_sk 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Abdu Mugri de bal onder controle te krijgen. Militaru is nu in balbezit. Montaño is nu in balbezit. Militaru onderschept slim de pass. Militaru haalt uit met een fantastische trap. Farré bokst de bal weg.

13e minuut.
San Lorenzo speelt de bal door. Afentoulidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özdem rent richting de bal. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. Klami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kirikhanspor - Antİstanbul_sk 1:1

15e minuut.
Daar is San Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Militaru is nu in balbezit. San Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... Farré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasily bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasily draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Antİstanbul_sk 2:1

21e minuut.
Klungelig pakt Azərsoy de bal. San Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. San Lorenzo geeft een lange en hoge pass. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Abdu Mugri is nu in balbezit. Abdu Mugri passt de bal met de wreef. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Afentoulidis kopt de bal weg. Militaru rent richting de bal. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kirikhanspor 60%, Antİstanbul_sk 40%.
kirikhanspor - Antİstanbul_sk 2:1

61e minuut.
Karolkiewicz is nu in balbezit. Karolkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Azərsoy rent richting de bal. Azərsoy haalt uit met een fantastische trap. Farré werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kirikhanspor - Antİstanbul_sk 3:1

70e minuut.
Azərsoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Montaño de bal. Militaru is nu in balbezit. Militaru schiet op doel. Farré werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rañileufu geeft een lange en hoge pass. Montaño speelt de bal door. Klungelig pakt Özdem de bal. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vogels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aspiazu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khchoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khchoyan geeft een lange en hoge pass. Klami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kirikhanspor 51%, Antİstanbul_sk 49%.
kirikhanspor - Antİstanbul_sk 3:1