Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
07Antalya Spor07 SÖKESPOR
delidumrul Tactiek 442
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 36.7
formidabel Schieten redelijk
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Zicu rent richting de bal. Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner met een sublieme pass. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 1:0

3e minuut.
Vučković met een sublieme pass. Rozić probeert naar een medespeler te passen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel. Iniestra probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zicu geeft de bal voor. Vergoossen geeft de bal voor. Herner probeert naar een medespeler te passen. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Ciampolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciampolini passt de bal zonder na te denken. Vergoossen met een sublieme pass. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vergoossen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciampolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciampolini speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 2:0

24e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moučka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zicu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 3:0

25e minuut.
Rozić passt de bal zonder na te denken. Tarkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj onderschept slim de pass. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 4:0

27e minuut.
Ćmikiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ciampolini rent richting de bal. Ciampolini passt de bal zonder na te denken. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel. Iniestra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Herner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zicu de bal. Moučka is nu in balbezit. Zicu verovert de bal door een tackle van achteren. Zicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Zicu kopt de bal weg. Herner rent richting de bal. Komnenić begaat een overtreding. Komnenić krijgt een gele kaart. Herner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zicu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Iniestra trapt de bal weg van het doel. Herner kopt de bal weg. Klungelig pakt Săpunaru de bal. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 5:0

41e minuut.
Herner met een snelle inworp. Ciampolini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mitoraj de bal. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Iniestra met een harde bal richting middenveld. Zicu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitoraj de bal. Mitoraj schiet op doel. Iniestra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 31%, SÖKESPOR 69%.
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 5:0

48e minuut.
Mitoraj passt de bal met de wreef. Vergoossen is nu in balbezit. Vergoossen speelt de bal door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 6:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vergoossen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciampolini geeft een lange en hoge pass. Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Zicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 7:0

54e minuut.
Ciampolini probeert naar een medespeler te passen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj schiet op doel. Iniestra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 8:0

60e minuut.
Vučković geeft een hoge lob. Kaspersen probeert naar een medespeler te passen. Mitoraj met een sublieme pass. Daar is Zicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Iniestra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 9:0

65e minuut.
Mitoraj haalt uit met een fantastische trap. Moučka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ... Iniestra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitoraj rent richting de bal. Mitoraj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergoossen met een sublieme pass. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ciampolini heeft problemen om de bal te vangen. Ciampolini geeft een lange en hoge pass. Daar is Komnenić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 10:0

82e minuut.
Imrik bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloboc verovert de bal door een tackle van achteren. Boloboc speelt de bal door. Zicu rent richting de bal. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Iniestra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Săpunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Herner met een sublieme pass. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel. Iniestra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 11:0

86e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitoraj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitoraj draait met de bal, schiet en ... Iniestra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 12:0

89e minuut.
Ciampolini probeert naar een medespeler te passen. Zicu rent richting de bal. Komnenić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zicu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zicu kan niet meer verder spelen. Drăgoi komt het veld opgelopen. Ciampolini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Herner geeft de bal voor. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 07Antalya Spor07 31%, SÖKESPOR 69%.
07Antalya Spor07 - SÖKESPOR 12:0