Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultraslan GS FB_Gecekusu035
otobüs Tactiek yeni deneme
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 32
solid Schieten adequate
good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Emiralmaz geeft een hoge lob. Capota rent richting de bal. Capota passt de bal met de wreef. Petasz heeft problemen om de bal te vangen. Petasz geeft de bal voor. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Petasz passt de bal zonder na te denken. Cunegato is nu in balbezit. Cunegato passt de bal met de wreef. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - FB_Gecekusu035 1:0

12e minuut.
Abrahamyan met een sublieme pass. Capota is nu in balbezit. Capota met een sublieme pass. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Parthenis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunegato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato probeert naar een medespeler te passen. Petasz rent richting de bal. Petasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Karabelas onderschept slim de pass. Karabelas passt de bal in één keer door. Petasz is nu in balbezit. Cunegato rent richting de bal. Cunegato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultraslan GS 31%, FB_Gecekusu035 69%.
ultraslan GS - FB_Gecekusu035 1:0

65e minuut.
Karabelas met een sublieme pass. Cunegato is nu in balbezit. Kandilli begaat een overtreding. Kandilli krijgt een gele kaart. Cunegato raakt geblesseerd tijdens het duel. Şahbaz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Sekin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Karabelas onderschept slim de pass. Karabelas probeert naar een medespeler te passen. Petasz rent richting de bal. Cunegato rent richting de bal. Cunegato haalt uit met een fantastische trap. Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petasz is nu in balbezit. Petasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultraslan GS - FB_Gecekusu035 2:0

73e minuut.
Sancar rent richting de bal. Petasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Şahbaz zijn tegenspeler op de grond. Şahbaz krijgt een gele kaart. Petasz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Petasz kan niet meer verder spelen. Lambert komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cunegato is nu in balbezit. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunegato is nu in balbezit. Lambert is nu in balbezit. Lambert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Cunegato krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Lambert geeft een lange en hoge pass. Cunegato probeert de bal met de borst te controleren. Lambert is nu in balbezit. Lambert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akça komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yıldız trapt de bal weg. Şahbaz kopt de bal weg. Lambert rent richting de bal. Lambert haalt uit met een fantastische trap. Yıldız bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultraslan GS 38%, FB_Gecekusu035 62%.
ultraslan GS - FB_Gecekusu035 2:0