Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzonspor Yc yunus GÜCÜ
352 Tactiek yunusgücü
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 45
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


14e minuut.
Fijas rent richting de bal. Erciyes onderschept slim de pass. Erciyes speelt de bal door. Klungelig pakt Tunaboyu de bal. Tunaboyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kalinov passt de bal zonder na te denken. Montoya Gómez rent richting de bal. Montoya Gómez schiet op doel. Joerding rent richting de bal. Joerding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kalinov geeft een lange en hoge pass. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erciyes maakt een afschuwelijke overtreding. Erciyes krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Eseryiğit met een sublieme pass. Rodoper is nu in balbezit. Langone rent richting de bal. Langone schiet op doel. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - yunus GÜCÜ 0:1

41e minuut.
Błoch kopt de bal weg. Eseryiğit probeert naar een medespeler te passen. Langone heeft problemen om de bal te vangen. Langone schiet op doel. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Rodoper kopt de bal weg. Klungelig pakt Soczewka de bal. Langone is nu in balbezit. Langone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - yunus GÜCÜ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor Yc 60%, yunus GÜCÜ 40%.
Trabzonspor Yc - yunus GÜCÜ 0:2

51e minuut.
Soczewka onderschept slim de pass. Soczewka geeft de bal voor. Claeys bereikt de bal nog maar net als eerste. Claeys haalt uit met een fantastische trap. Bükehan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Bükehan met een harde bal richting middenveld. Soczewka kopt de bal weg. Ülkü met een sublieme pass. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Brandt probeert naar een medespeler te passen. Erciyes kopt de bal weg. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - yunus GÜCÜ 0:3

60e minuut.
Rodoper is nu in balbezit. Rodoper probeert naar een medespeler te passen. Tunaboyu rent richting de bal. Tunaboyu haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tunaboyu rent richting de bal. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunaboyu rent richting de bal. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone draait met de bal, schiet en ... Brandt bokst de bal weg.

78e minuut.
Langone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tekiray komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bilgin controleert de bal met de borst. Bilgin passt de bal met de wreef. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ülkü geeft de bal voor. Bilgin kopt de bal weg. Eseryiğit rent richting de bal. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tekiray rent richting de bal. Eseryiğit rent richting de bal. Eseryiğit probeert naar een medespeler te passen. Tunaboyu is nu in balbezit. Tunaboyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rodoper onderschept slim de pass. Eseryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eseryiğit passt de bal zonder na te denken. Tekiray rent richting de bal. Tekiray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor Yc 57%, yunus GÜCÜ 43%.
Trabzonspor Yc - yunus GÜCÜ 0:3