Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leo king Llamkos Kosova
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


14e minuut.
Daar is Shera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacaferi speelt de bal door. Çela rent richting de bal. Cena onderschept slim de pass. Cena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Prenkpalaj passt de bal zonder na te denken. Muhaxheri rent richting de bal. Muhaxheri passt de bal met de wreef. Zyka rent richting de bal. Zyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leo king - Llamkos Kosova 1:0

21e minuut.
Muhaxheri rent richting de bal. Gacaferi verovert de bal door een tackle van achteren. Gacaferi probeert naar een medespeler te passen. Cena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cena draait met de bal, schiet en ... Idrizi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ahmeti geeft een hoge lob. Inworp. Sadiku met de inworp. Daar is Gacaferi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacaferi geeft een lange en hoge pass. Idrizi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leo king 42%, Llamkos Kosova 58%.
leo king - Llamkos Kosova 1:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Dedja de bal onder controle te krijgen. Zyka is nu in balbezit. Prenkpalaj is nu in balbezit. Zyka rent richting de bal. Zyka schiet op doel. Drenica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Muhaxheri is nu in balbezit. Muhaxheri met een sublieme pass. Dedja is nu in balbezit. Prenkpalaj verovert de bal door een tackle van achteren. Prenkpalaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Muslimi geeft een lange en hoge pass. Ahmeti kopt de bal weg. Cena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacaferi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Divjaka rent richting de bal. Peçini is nu in balbezit. Peçini geeft de bal voor. Ahmeti is nu in balbezit. Ahmeti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Divjaka kopt de bal weg. Shera rent richting de bal. Damo begaat een overtreding. Damo krijgt een gele kaart. Shera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shera kan niet meer verder spelen. Keçi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pashollari rent richting de bal. Pashollari geeft een lange en hoge pass. Maxhuni kopt de bal weg. Gacaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacaferi schiet op doel. Idrizi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leo king - Llamkos Kosova 1:1

76e minuut.
Çela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maxhuni met een snelle inworp. Gacaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacaferi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Godanca geeft een lange en hoge pass. Muslimi kopt de bal weg. Daar is Peçini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyka rent richting de bal. Zyka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Muslimi passt de bal in één keer door. Dedja kan de bal niet met de borst controleren. Zyka is nu in balbezit. Zyka schiet op doel. Muslimi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leo king 51%, Llamkos Kosova 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leo king - Llamkos Kosova 1:1