Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Trepca xhonatan
tactic3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Alibali rent richting de bal. Saraçi verovert de bal door een tackle van achteren. Saraçi passt de bal met de wreef. Zguro is nu in balbezit. Zguro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Klungelig pakt Thika de bal. Zguro rent richting de bal. Brando legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zguro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saraçi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Jani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Alibali de bal. Saraçi is nu in balbezit. Saraçi draait met de bal, schiet en ... Jani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Trepca - xhonatan 1:0

8e minuut.
Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdiu is nu in balbezit. Prifti onderschept slim de pass. Prenkëpalaj is nu in balbezit. Prenkëpalaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Saraçi passt de bal zonder na te denken. Prifti is nu in balbezit. Prenkëpalaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prifti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prifti met een snel genomen vrije trap. Jani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zguro rent richting de bal. Zguro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Trepca - xhonatan 2:0

15e minuut.
Palokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Palokaj passt de bal met de wreef. Zguro is nu in balbezit. Zguro haalt uit met een fantastische trap. Jani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Trepca - xhonatan 3:0

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jani trapt de bal weg van het doel. Daar is Alibali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraçi is nu in balbezit. Saraçi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Palokaj geeft de bal voor. Saraçi rent richting de bal. Saraçi probeert naar een medespeler te passen. Zguro rent richting de bal. Zguro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Prishtina verovert de bal door een tackle van achteren. Prishtina met een sublieme pass. Alibali met een sublieme pass. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro schiet op doel. Jani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jani probeert naar een medespeler te passen. Prenkëpalaj kopt de bal weg. Daar is Sejdiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sejdiu schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Palokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj onderschept slim de pass. Prenkëpalaj passt de bal zonder na te denken. Sejdiu rent richting de bal. Sejdiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bejko probeert naar een medespeler te passen. Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prifti begaat een overtreding. Prifti krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Prifti geeft een hoge lob. Brando kopt de bal weg. Klungelig pakt Sako de bal. Prenkëpalaj is nu in balbezit. Prenkëpalaj geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Trepca 41%, xhonatan 59%.
FC.Trepca - xhonatan 3:0

60e minuut.
Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçi speelt de bal door. Daar is Muslimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zguro rent richting de bal. Zguro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sejdiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkëpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prifti verovert de bal door een tackle van achteren. Sejdiu is nu in balbezit. Sejdiu schiet op doel. Brojka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Jani trapt de bal weg van het doel. Palokaj rent richting de bal. Palokaj passt de bal zonder na te denken. Pruthi is nu in balbezit. Pruthi schiet op doel. Jani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Muslimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslimi geeft een hoge lob. Daar is Alibali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zguro is nu in balbezit. Zguro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Prifti passt de bal zonder na te denken. Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro schiet op doel. Jani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Trepca - xhonatan 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Trepca 24%, xhonatan 76%.
FC.Trepca - xhonatan 4:0