Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Mind kampjonet
532 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Gjergji is nu in balbezit. Gjergji passt de bal zonder na te denken. Butka geeft een hoge lob. Pretashi is nu in balbezit. Pretashi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Grazdani is nu in balbezit. Shpata onderschept slim de pass. Shpata probeert naar een medespeler te passen. Saraçi is nu in balbezit. Saraçi schiet op doel. Kotorri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kulina rent richting de bal. Shpata onderschept slim de pass. Shpata passt de bal met de wreef. Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
My Mind - kampjonet 0:1

18e minuut.
Kulina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotorri bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpata onderschept slim de pass. Saraçi is nu in balbezit. Saraçi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Grazdani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butka is nu in balbezit. Butka geeft een hoge lob. Pretashi rent richting de bal. Pretashi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kotorri met de inworp. Zymberi rent richting de bal. Zymberi passt de bal in één keer door. Pretashi rent richting de bal. Pretashi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kulina is nu in balbezit. Shpata verovert de bal door een tackle van achteren. Shpata probeert naar een medespeler te passen. Saraçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Mind 56%, kampjonet 44%.
My Mind - kampjonet 0:1

50e minuut.
Butka verovert de bal door een tackle van achteren. Butka speelt de bal door. Pretashi is nu in balbezit. Pretashi schiet op doel. Marku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Mind - kampjonet 1:1

50e minuut.
Pretashi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rushiti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Malko passt de bal in één keer door. Grazdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardulla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bardulla krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Shpata met een sublieme pass. Rushiti is nu in balbezit. Rushiti haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gjergji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butka geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
My Mind - kampjonet 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Mind 36%, kampjonet 64%.
My Mind - kampjonet 2:1