Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erwq Hellbanianz fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogdani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dibra rent richting de bal. Mitre onderschept slim de pass. Mitre haalt uit met een fantastische trap. Ceka bokst de bal weg.

4e minuut.
Dedja geeft een lange en hoge pass. Muka rent richting de bal. Mitre is nu in balbezit. Muka is nu in balbezit. Muka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dedja is nu in balbezit. Dedja geeft een lange en hoge pass. Bogdani kan de bal niet met de borst controleren. Muka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kashuri probeert naar een medespeler te passen. Prenku is nu in balbezit. Prenku speelt de bal door. Çobani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Peja is nu in balbezit. Pernaska onderschept slim de pass. Pernaska passt de bal zonder na te denken. Çobani is nu in balbezit. Çobani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Isufaj is nu in balbezit. Isufaj geeft een hoge lob. Prenku rent richting de bal. Peja is nu in balbezit. Peja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Isufaj passt de bal met de wreef. Mitre rent richting de bal. Agolli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mitre legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ceka bokst de bal weg. Mitre rent richting de bal. Mitre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erwq - Hellbanianz fc 0:1

41e minuut.
Mitre is nu in balbezit. Gjyshi met een sublieme pass. Aliaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Isufaj verovert de bal door een tackle van achteren. Isufaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erwq 59%, Hellbanianz fc 41%.
Erwq - Hellbanianz fc 0:1

47e minuut.
Dedaj rent richting de bal. Prenku verovert de bal door een tackle van achteren. Prenku probeert naar een medespeler te passen. Pernaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernaska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pernaska probeert de bal met de borst te controleren. Mitre rent richting de bal. Met opzet legt Pernaska zijn tegenspeler op de grond. Mitre roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mitre kan niet meer verder spelen. Veliaj komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Peja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja geeft de bal voor. Klungelig pakt Kashuri de bal. Isufaj rent richting de bal. Isufaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Çobani probeert de bal met de borst te controleren. Muzaku is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çobani. Çobani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erwq 53%, Hellbanianz fc 47%.
Erwq - Hellbanianz fc 0:1