Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Mysterius Newbie FC
Defensif Line Tactiek 442
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 28.3
good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


21e minuut.
Göllei is nu in balbezit. Göllei met een sublieme pass. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa schiet op doel. Sudjatmoko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mysterius - Newbie FC 1:0

25e minuut.
Cetlawa passt de bal zonder na te denken. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. Göllei is nu in balbezit. Göllei haalt uit met een fantastische trap. Sudjatmoko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Roden rent richting de bal. Roden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mysterius - Newbie FC 2:0

34e minuut.
Göllei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazurkijević de bal. Mazurkijević speelt de bal door. Roden is nu in balbezit. Roden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Pradata rent richting de bal. Pimentel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimentel krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Roden rent richting de bal. Majid rent richting de bal. Roden onderschept slim de pass. Cetlawa heeft problemen om de bal te vangen. Cetlawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mazurkijević is nu in balbezit. Mazurkijević speelt de bal door. Bakti rent richting de bal. Cetlawa onderschept slim de pass. Cetlawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mysterius 35%, Newbie FC 65%.
The Mysterius - Newbie FC 2:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kontor komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bakti kopt de bal weg. Hennig controleert de bal met de borst. Hennig passt de bal in één keer door. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mazurkijević verovert de bal door een tackle van achteren. Roden rent richting de bal. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden onderschept slim de pass. Roden schiet op doel. Sudjatmoko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Mazurkijević probeert naar een medespeler te passen. Roden rent richting de bal. Roden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dworzyński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Sofyan met een snelle inworp. González Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. González Marcos probeert naar een medespeler te passen. Sofyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Roden is nu in balbezit. Roden draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Cetlawa de bal. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mysterius - Newbie FC 3:0

71e minuut.
Tambea komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mazurkijević met de inworp. Göllei controleert de bal met de borst. Göllei geeft een hoge lob. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Perry geeft een hoge lob. Mazurkijević is nu in balbezit. Mazurkijević geeft de bal voor. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dworzyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panjaitan met een snelle inworp. Klungelig pakt Göllei de bal. Göllei geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mysterius 27%, Newbie FC 73%.
The Mysterius - Newbie FC 3:0