Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INDOMIE FC ac barca
451 Tactiek Persib Bandung
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


10e minuut.
Inworp. Koral met de inworp. Rökk speelt de bal door. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lugano met een sublieme pass. Sundayana probeert naar een medespeler te passen. Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... Soputan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - FC ac barca 1:0

20e minuut.
Tchimtchoua passt de bal zonder na te denken. Sundayana geeft een lange en hoge pass. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - FC ac barca 2:0

23e minuut.
Donald La`ala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wihatmoko rent richting de bal. Kuler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuler krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Soldati trapt de bal weg. Rökk kopt de bal weg. Patha kan de bal niet met de borst controleren. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Soldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldati geeft de bal voor. Koral probeert naar een medespeler te passen. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Soputan trapt de bal weg van het doel. Sahkole probeert de bal met de borst te controleren. Rökk probeert naar een medespeler te passen. Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - FC ac barca 3:0

42e minuut.
Koral rent richting de bal. Mandra onderschept slim de pass. Mandra geeft een lange en hoge pass. Darusman rent richting de bal. Darusman haalt uit met een fantastische trap. Borysowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Letta speelt de bal door. Koral met een sublieme pass. Sahkole is nu in balbezit. Rökk verovert de bal door een tackle van achteren. Rökk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INDOMIE 35%, FC ac barca 65%.
INDOMIE - FC ac barca 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Wihatmoko de bal. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra passt de bal met de wreef. Tchimtchoua controleert de bal met de borst. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - FC ac barca 4:0

52e minuut.
Kuler rent richting de bal. Kuler passt de bal in één keer door. Patha rent richting de bal. Tchimtchoua onderschept slim de pass. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Boggioni de bal onder controle te krijgen. Boggioni geeft een hoge lob. Hardiyanto kan de bal niet met de borst controleren. Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... Soputan bokst de bal weg.

66e minuut.
Rökk rent richting de bal. Donald La`ala is nu in balbezit. Rökk onderschept slim de pass. Rökk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - FC ac barca 5:0

78e minuut.
Sundayana kopt de bal weg. Pitoy heeft problemen om de bal te vangen. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... Soputan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Patha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sundayana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rökk passt de bal met de wreef. Koral rent richting de bal. Koral geeft de bal voor. Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... Soputan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - FC ac barca 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INDOMIE 20%, FC ac barca 80%.
INDOMIE - FC ac barca 6:0