Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INDOMIE Voorfo City
451 Tactiek relife
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Teodovich onderschept slim de pass. Teodovich met een sublieme pass. Blok is nu in balbezit. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Auribault passt de bal met de wreef. Teodovich is nu in balbezit. Teodovich passt de bal in één keer door. Blok rent richting de bal. Blok haalt uit met een fantastische trap. Borysowiec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 0:1

7e minuut.
Cruceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugano speelt de bal door. Soldati probeert naar een medespeler te passen. Blok probeert de bal aan de voet te houden. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Borysowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blok rent richting de bal. Blok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 0:2

12e minuut.
Lugano kopt de bal weg. Auribault rent richting de bal. Auribault geeft een hoge lob. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ... Borysowiec bokst de bal weg.

13e minuut.
Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Cruceanu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teodovich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lee kopt de bal weg. Daar is Blok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hârleaţă rent richting de bal. Blok rent richting de bal. Blok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Nikolov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuler rent richting de bal. Kuler speelt de bal door. Tchimtchoua rent richting de bal. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lee geeft een hoge lob. Soldati onderschept slim de pass. Blok is nu in balbezit. Blok draait met de bal, schiet en ... Borysowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 0:3

17e minuut.
Tchimtchoua probeert naar een medespeler te passen. Rökk rent richting de bal. Blok verovert de bal door een tackle van achteren. Blok schiet op doel. Borysowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Hârleaţă onderschept slim de pass. Hârleaţă passt de bal met de wreef. Blok is nu in balbezit. Blok haalt uit met een fantastische trap. Borysowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 0:4

23e minuut.
Lugano speelt de bal door. Rökk kan de bal niet met de borst controleren. Auribault is nu in balbezit. Blok is nu in balbezit. Blok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Borysowiec trapt de bal weg van het doel. Auribault rent richting de bal. Koral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koral krijgt een gele kaart. Auribault is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikolov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Blok rent richting de bal. Blok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sundayana rent richting de bal. Lee is nu in balbezit. Lee passt de bal zonder na te denken. Blok rent richting de bal. Blok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lee zal de hoekschop nemen. Blok maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 0:5

27e minuut.
Blok is nu in balbezit. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă passt de bal in één keer door. Blok is nu in balbezit. Blok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lugano heeft problemen om de bal te vangen. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă met een sublieme pass. Blok is nu in balbezit. Blok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teodovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodovich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 0:6

32e minuut.
Auribault geeft de bal voor. Daar is Soldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blok is nu in balbezit. Blok draait met de bal, schiet en ... Borysowiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 0:7

37e minuut.
Klungelig pakt Lee de bal. Lee geeft de bal voor. Daar is Soldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INDOMIE 80%, Voorfo City 20%.
INDOMIE - Voorfo City 0:7

46e minuut.
Klungelig pakt Hârleaţă de bal. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Cruceanu heeft problemen om de bal te vangen. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault met een sublieme pass. Blok rent richting de bal. Blok haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cruceanu de bal onder controle te krijgen. Borysowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Teodovich heeft problemen om de bal te vangen. Teodovich speelt de bal door. Klungelig pakt Blok de bal. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă draait met de bal, schiet en ... Borysowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lee speelt de bal door. Cruceanu is nu in balbezit. Blok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blok krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Lee is nu in balbezit. Lee geeft een hoge lob. Daar is Cruceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 0:8

73e minuut.
Teodovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodovich speelt de bal door. Blok rent richting de bal. Blok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 0:9

73e minuut.
Rökk passt de bal met de wreef. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault begaat een overtreding. Auribault krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pastor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchimtchoua. Pastor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pastor met een snel genomen vrije trap. Daar is Soldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blok is nu in balbezit. Blok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borysowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Cruceanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Auribault kopt de bal weg. Blok heeft problemen om de bal te vangen. Blok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Soldati trapt de bal weg. Kuler kopt de bal weg. Lee geeft een hoge lob. Blok is nu in balbezit. Blok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Nikolov probeert naar een medespeler te passen. Romeo met een sublieme pass. Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Voorfo City 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INDOMIE 74%, Voorfo City 26%.
INDOMIE - Voorfo City 1:9