Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puniatmaja CONCAT UTD
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dinata is nu in balbezit. Inworp. Priyanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nurcahyo is nu in balbezit. Nurcahyo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dinata is nu in balbezit. Midun verovert de bal door een tackle van achteren. Midun met een sublieme pass. Taufiq rent richting de bal. Taufiq haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mulyadi rent richting de bal. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suprapto probeert naar een medespeler te passen. Taufiq rent richting de bal. Taufiq draait met de bal, schiet en ... Amran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Suwandi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Suprapto de bal. Munandar rent richting de bal. Munandar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Munandar is nu in balbezit. Zainudin begaat een overtreding. Munandar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novrianto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Priyanto met een sublieme pass. Sanjaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puniatmaja - CONCAT UTD 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puniatmaja 49%, CONCAT UTD 51%.
Puniatmaja - CONCAT UTD 1:0

58e minuut.
Taufiq is nu in balbezit. Mulyadi onderschept slim de pass. Mulyadi geeft een hoge lob. Munandar rent richting de bal. Munandar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sumantri geeft een hoge lob. Inworp. Pasaribu met een snelle inworp. Priambodo is nu in balbezit. Priambodo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Puniatmaja - CONCAT UTD 2:0

80e minuut.
Priyanto geeft een lange en hoge pass. Salampessy probeert de bal aan de voet te houden. Runturambe bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Suwandi de bal onder controle te krijgen. Amran bokst de bal weg.

87e minuut.
Novrianto kopt de bal weg. Dinata bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Priyanto zijn tegenspeler op de grond. Priyanto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puniatmaja 53%, CONCAT UTD 47%.
Puniatmaja - CONCAT UTD 2:0