Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romi FC Biancoceleste
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Inworp. Endang met de inworp. Triyantoro met een sublieme pass. Latuperisa rent richting de bal. Latuperisa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sularto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sularto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Awaludin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prinanto rent richting de bal. Besoes onderschept slim de pass. Besoes schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rumbekwan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bambang kopt de bal weg. Silvano probeert de bal aan de voet te houden. Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa haalt uit met een fantastische trap. Rumbekwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Triyantoro kan de bal niet met de borst controleren. Andriyono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Triyantoro. Triyantoro krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Andriyono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andriyono zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prinanto probeert de bal aan de voet te houden. Besoes rent richting de bal. Besoes schiet op doel. Muhaimin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romi FC - Biancoceleste 0:1

41e minuut.
Hutapea trapt de bal weg van het doel. Sulaiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamrani de bal. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Supriono met een sublieme pass. Mukhlis heeft problemen om de bal te vangen. Mukhlis passt de bal in één keer door. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romi FC 37%, Biancoceleste 63%.
Romi FC - Biancoceleste 0:1

53e minuut.
Besoes is nu in balbezit. Saragih is nu in balbezit. Besoes rent richting de bal. Saragih rent richting de bal. Saragih schiet op doel. Muhaimin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Natapura bereikt de bal nog maar net als eerste. Natapura geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sularto met de inworp. Darmajati onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zamrani geeft een hoge lob. Bambang rent richting de bal. Bambang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Saragih de bal. Saragih geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Silvano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saragih de bal. Bambang speelt de bal door. Besoes bereikt de bal nog maar net als eerste. Besoes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Latuperisa schiet op doel. Awaludin rent richting de bal. Supriono maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Supriono naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Klungelig pakt Sulaiman de bal. Saragih is nu in balbezit. Saragih passt de bal in één keer door. Sularto is nu in balbezit. Sularto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Latuperisa passt de bal met de wreef. Triyantoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Triyantoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Romi FC - Biancoceleste 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romi FC 47%, Biancoceleste 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Romi FC - Biancoceleste 1:1