Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CONCAT UTD Tarogato
433 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 27.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Pradata de bal. Suprapto rent richting de bal. Suprapto passt de bal zonder na te denken. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sanjaya trapt de bal weg. Runturambe kopt de bal weg. Taufiq heeft problemen om de bal te vangen. Taufiq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CONCAT UTD - Tarogato 1:0

19e minuut.
Sujianto onderschept slim de pass. Soetrisno is nu in balbezit. Soetrisno geeft de bal voor. Umarella is nu in balbezit. Umarella draait met de bal, schiet en ... Sanjaya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CONCAT UTD - Tarogato 1:1

22e minuut.
Inworp. Rambing met de inworp. Sumantri rent richting de bal. Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Suprapto rent richting de bal. Pradata verovert de bal door een tackle van achteren. Umarella is nu in balbezit. Umarella haalt uit met een fantastische trap. Lukito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CONCAT UTD - Tarogato 1:2

42e minuut.
Pradata passt de bal in één keer door. Nurcahyo rent richting de bal. Soetrisno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soetrisno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CONCAT UTD 52%, Tarogato 48%.
CONCAT UTD - Tarogato 1:2

49e minuut.
Soetrisno speelt de bal door. Pradata is nu in balbezit. Suprapto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suprapto krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Sumantri geeft een hoge lob. Inworp. Rais met een snelle inworp. Yakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakob geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pradata onderschept slim de pass. Suprapto onderschept slim de pass. Suprapto passt de bal in één keer door. Taufiq is nu in balbezit. Taufiq draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kandaga bokst de bal weg.

83e minuut.
Rambing kopt de bal weg. Daar is Lukito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumantri is nu in balbezit. Umarella onderschept slim de pass. Umarella haalt uit met een fantastische trap. Sanjaya bokst de bal weg.

86e minuut.
Pradata speelt de bal door. Yakob is nu in balbezit. Suprapto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradata is nu in balbezit. Pradata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CONCAT UTD 58%, Tarogato 42%.
CONCAT UTD - Tarogato 1:2