Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belatjan Borneo Paguntaka FC
1112 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Fadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrawan is nu in balbezit. Hendrawan passt de bal zonder na te denken. Alaydrus is nu in balbezit. Alaydrus geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Belatjan Borneo - Paguntaka FC 1:0

26e minuut.
Pambudhi geeft de bal voor. Darwis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kasim is nu in balbezit. Hendrawan onderschept slim de pass. Hendrawan passt de bal zonder na te denken. Kartaji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pambudhi onderschept slim de pass. Hendrawan onderschept slim de pass. Pambudhi verovert de bal door een tackle van achteren. Fadli verovert de bal door een tackle van achteren. Fadli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Darwis is nu in balbezit. Kasim onderschept slim de pass. Kasim geeft een lange en hoge pass. Nursidik is nu in balbezit. Nursidik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pambudhi is nu in balbezit. Darwis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sutamto. Darwis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Darwis kan niet meer verder spelen. Suyitno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 53%, Paguntaka FC 47%.
Belatjan Borneo - Paguntaka FC 1:0

52e minuut.
Pambudhi met een sublieme pass. Klungelig pakt Alaydrus de bal. Alaydrus probeert naar een medespeler te passen. Fadli is nu in balbezit. Fadli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sandria controleert de bal met de borst. Pambudhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandria krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belatjan Borneo 44%, Paguntaka FC 56%.
Belatjan Borneo - Paguntaka FC 1:0